Werk vandaag aan jouw geluk!

Werk vandaag aan jouw geluk! is mijn motto. Je hebt niet altijd een keuze in wat je overkomt; je hebt wel een keuze in hoe je ermee omgaat en wat je nastreeft. 

Werk maakt een groot deel uit van onze tijdsbesteding. Als het bedraagt aan wat jij belangrijk vindt, als je je kwaliteiten erin kwijt kunt en je er energie van krijgt, geeft dat veel voldoening.

Dat is niet vanzelfsprekend! We worden ons er steeds meer van bewust dat werk voorziet in onze behoeften op het vlak van autonomie, betrokkenheid en competentie. Werk is een manier om onze persoonlijke en professionele ontwikkeling te voeden. Het geeft uiting aan wie we zijn / waar we voor staan. 

De rode draad ...

In mijn loopbaan is de rode draad het bijdragen aan de ontwikkeling van mensen, vanuit verschillende rollen en thematieken. Geïnteresseerd in wat mensen beweegt en motiveert en willen bijdragen aan een gemeenschappelijk doel.

Dat ik ‘iets’ met mensen ging doen, dat was mijn kompas. In combinatie met economie/ handel (Achteraf gezien, zou je het waarde kunnen noemen). Met die richting kwam ik van het voortgezet onderwijs af. 

Tijdens de opleiding Personeel & Arbeid heb ik veel bagage mee gekregen over het speelveld van mens en werk. De praktijk bleek de beste leerschool.  To be continued …