Loopbaancoach

Loopbaancoach

Als loopbaancoach ondersteun ik je in de ontwikkeling van jouw loopbaan. Ik help je om jouw ambities in jouw (loop-) baan te bereiken. Dit doe ik door te luisteren naar jouw vraag, te kijken naar jouw ontwikkeling en met elkaar actief het loopbaantraject op te pakken.

Als coach ondersteun ik je, maar ik neem niet de leiding. Ik geef je houvast in het proces bij het realiseren van jouw leerdoel. Dat kan zijn binnen je huidige werk of bij een nieuwe stap in je carrière. Samen gaan we werken aan jouw leerdoelen. Jij geeft je wens aan, ik ondersteun je, geef je advies en ben je klankbord waar nodig. Immers, de enige die echt weet wat goed voor jou is, ben je zelf. Samenwerken vanuit vertrouwen.

Loopbaanbegeleiding voor een nieuwe stap in je carrière

Een nieuwe stap kan een grote stap zijn. Een stap in het onbekende. Het loslaten van het oude en nog geen beeld hebben bij de nieuwe situatie. Spannend!

In beweging komen en blijven, is de kern van loopbaanbegeleiding. Met inzichten en tools voel je je gesteund om keuzes te maken en stappen te zetten.

Stappen zetten kan: als jij helder hebt wat jouw leerdoel is en ook de intrinsieke motivatie hebt om jouw ambities te halen.

Loopbaanbegeleiding heeft toegevoegde waarde als je jezelf wilt verbeteren, of je wilt een volgende stap maken in je loopbaan. Ook als je een probleem ervaart in de werksituatie help ik als loopbaancoach om de vertaling te maken naar een leerdoel.

Loopbaanadvies voor 35+ ers

Het leven begint bij 40! Geldt dat ook voor jouw loopbaan? Het is in ieder geval een moment waarbij je terug kan kijken op jouw werkervaring, je hebt voor jezelf ontdekt wat jouw kwaliteiten zijn en wat je belangrijk vindt in jouw werk. Misschien ook wel het moment om andere keuzes te maken. Keuzes die passen bij jouw leven op dit moment.

Met alle bagage en ervaringen die je hebt, kan je vooruit kijken naar de loopbaan die voor je ligt. De juiste loopbaanbegeleiding helpt je om stappen te zetten naar jouw loopbaandoel.

Bij mij moet je zijn als je aan de slag wilt met jouw loopbaan. Ontdekken, oriënteren en stappen zetten om jouw leerdoel te halen. Kenmerkend voor mij: hands-on, met humor en hartelijkheid. Daarbij werk ik graag oplossingsgericht en vanuit de gedachten dat ieder mens van toegevoegde waarde is en ook moet zijn.

Kennismaken met loopbaancoaching

Houd de website in de gaten voor nieuwe data voor de workshop ‘Ontdek jouw toegevoegde waarde’ waarin we actief aan de slag gaan met de bouwstenen van jouw loopbaan. En stap je de deur uit met handvatten om jouw loopbaan verder vorm te geven.

Meer info /aanmelden: info@mensenwaarde.nl