De blik van anderen

Miranda is een fijne persoonlijkheid. Ze verstaat haar vak en geeft je door middel van tools en opdrachten inzichten in je jezelf en je werk. Doordat ze in een prachtige omgeving zit, heb je de mogelijkheid om zowel binnen als buiten een coachtraject te volgen. Dat is een pluspunt en hierdoor verlopen de gesprekken soepel en daardoor voel je je op je gemak.

Bewonersconsulent

Ontwikkeladviestraject

Miranda is een fijne persoonlijkheid. Ze verstaat haar vak en geeft je doormiddel van tools en opdrachten inzichten in je jezelf en je werk. Doordat ze in een prachtige omgeving zit, heb je de mogelijkheid om zowel binnen als buiten een coachtraject te volgen. Dat is een pluspunt en hierdoor verlopen de gesprekken soepel en daardoor voel je je op je gemak.

Anoniem

Ontwikkeladviestraject

Een hele fijne ervaring. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar ik heb het hele traject als heel prettig en leerzaam ervaren. Ik heb echt nieuwe inzichten gekregen hoe ik de zoektocht naar fijner werk anders kan benaderen, en ook inzichten in mijn persoonlijkheid die ik zeker meeneem.

Lisan Hoogendonk

Ontwikkeladviestraject

Als je het allemaal even niet meer weet, kan Miranda een luisterend oor bieden en je van andere inzichten voorzien. Zij geeft je handvatten om verder op weg te kunnen.

Fanny Elting

Ontwikkeladviestraject

Prettige coaching, begeleiding met zeer ervaren coach!

Anoniem

Ontwikkeladviestraject

Miranda is een professional, die met de juiste vragen en opdrachten ervoor zorgt dat je komt tot de kernvraag. Zij heeft mij zeker geholpen met meer inzicht en een andere kijk op werk.

Anoniem

Ontwikkeladviestraject

Miranda is een eerlijk, open en oprecht persoon. Haar relaxte uitstraling zorgt dat je je meteen op je gemakt voelt. Ze is zeer flexibel en neemt alle tijd voor je. Door de opdrachten en eerlijke feedback van Miranda heb ik op verschillende vlakken nieuwe inzichten gekregen en dit heeft mij geholpen een nieuwe richting in te slaan!

Anoniem

Ontwikkeladviestraject

Ik heb veel waardering voor de persoonlijke, individuele aanpak van Miranda. Ik heb goede inzichten gekregen in mijn waarden, interesses en mogelijkheden. Erg tevreden!

Anoniem

Ontwikkeladviestraject

Miranda, je was een fijne coach, je spiegelde mij op een prettige vertrouwde manier en liet me actief nadenken over mijn manier van werken en denken. De sessies hebben mij geprikkeld en mij actief aangezet om niet meer vanuit routine je werk te doen maar bewust de dingen anders aan te pakken met dat waar je niet ’tevreden’ over bent.

Purser

Ontwikkeladviestraject

Miranda ziet, luistert en spiegelt op een respectvolle en persoonlijke wijze. Veel kennis en ervaring op HR gebied, eerlijk en open. Ze is gedreven in haar vak. Die combinatie zorgt voor een betrokken coach die ik alleen maar kan aanbevelen.

S. Groot, klachtenbehandelaar

Ontwikkeladviestraject

De professionele begeleiding van Miranda heeft mij inzicht gegeven om juiste keuzes te gaan maken voor de 2e fase van mijn leven.

Marketing manager

Ontwikkeladviestraject

 

Leuk om te doen en geeft je inzicht.

Anoniem

Ontwikkeladviestraject

Een echte aanrader, een ontwikkeladvies waar je veel aan hebt. Biedt nieuwe inzichten vooral als je een lange tijd niet hebt gesolliciteerd. Je ontdekt jouw verborgen talenten en wat je ermee kan doen. Ook een duidelijk beeld van de arbeidsmarkt en hoe je erop in kan spelen.

Mariam, operations manager

Ontwikkeladviestraject

Miranda is een spontane, discrete, flexibele en ervaren loopbaanadviseuse die je ook kan helpen met andere vragen over de arbeidsmarkt en anders doorverwijst. Ze stelt mensen op hun gemak, staat open voor je verhaal en neemt de tijd voor haar klanten. Ik beveel haar van harte aan bij andere mensen met arbeidsmarktvragen.

Werkzoekende

Ontwikkeladviestraject

Zeer tevreden over de coach. Goede balans tussen ‘sturen’ en ‘luisteren’ en daar de interventie(s)/ opdracht op ‘loslaten’. Prettig contact, coach straalt rust uit en is ook nieuwsgierig. Weet veel van verschillende methodes en kan snel schakelen.

Zelfstandig ondernemer

Ontwikkeladviestraject

Mijn doel van het ontwikkeladviestraject was om inzicht te krijgen of ik in mijn HR-vakgebied blijf of een carriereswitch wil maken. Miranda heeft mij hierin verfrissende en vernieuwende inzichten gegeven. Hierdoor heb ik nu een duidelijk plan voor de toekomst.

HR-adviseur

Ontwikkeladviestraject

Mooie inzichten verkregen tijdens het ontwikkeladviestraject.

Anoniem

Ontwikkeladviestraject

 

Prettige gesprekken. Veel ruimte voor persoonlijke invulling. Waardevol.

Docent voorgezet onderwijs

Ontwikkeladviestraject

De workshop heeft mij inspiratie opgeleverd. Door de workshop ga ik door met wat ik doe. — De workshop heeft mij positiviteit opgeleverd. Door de workshop ga ik de ingeslagen weg verder vervolgen. — Door de workshop ga ik er weer verder induiken. Het besef van mijn behoefte om te sparren.

Workshop Ontdek jouw toegevoegde waarde

Meerdere ervaringen

Een mooie eerste stap op weg naar mijn droombaan. — Veel oefeningen en luisteren naar elkaar. Je staat er niet alleen voor. Netwerken! — Aanrader! Snuffelen aan je mogelijkheden. De eerste stapjes richting gelukkiger werken. — Op een leuke manier iets meer richting geven aan je droombaan. — Leuk om in 1 avond al tot inzichten te komen

Workshop Droombaan

Meerdere ervaringen

Jouw ervaringen kan hier ook bij komen te staan🎈

Snuffel verder op de website, op de social media kanalen om een beeld te vormen van Mens & Waarde. Of ….

neem direct contact om kennis te maken.