Ik heb veel waardering voor de persoonlijke, individuele aanpak van Miranda. Ik heb goede inzichten gekregen in mijn waarden, interesses en mogelijkheden. Erg tevreden!

Anoniem over het ontwikkeladviestraject – 2021

‘Miranda, je was een fijne coach, je spiegelde mij op een prettige vertrouwde manier en liet me actief nadenken over mijn manier van werken en denken. De sessies hebben mij geprikkeld en mij actief aangezet om niet meer vanuit routine je werk te doen maar bewust de dingen anders aan te pakken met dat waar je niet ‘tevreden’ over bent.

Purser over het ontwikkeladviestraject – 2021

De professionele begeleiding van Miranda heeft mij inzicht gegeven om juiste keuzes te gaan maken voor de 2e fase van mijn leven.

Marketing Manager over het ontwikkeladviestraject – 2021

Leuk om te doen en geeft je inzicht.

Anoniem over het ontwikkeladviestraject – 2021

Miranda ziet, luistert en spiegelt op een respectvolle en persoonlijke wijze. Veel kennis en ervaring op HR gebied, eerlijk en open. Ze is gedreven in haar vak. Die combinatie zorgt voor een betrokken coach die ik alleen maar kan aanbevelen.

S. Groot, klachtenbehandelaar over het ontwikkeladviestraject – 2021

Een echte aanrader, een ontwikkeladvies waar je veel aan hebt. Biedt nieuwe inzichten vooral als je een lange tijd niet hebt gesolliciteerd. Je ontdekt jouw verborgen talenten en wat je ermee kan doen. Ook een duidelijk beeld van de arbeidsmarkt en hoe je erop in kan spelen.

Mariam, operations manager over het ontwikkeladviestraject – 2021

Miranda is een spontane, discrete, flexibele en ervaren loopbaanadviseuse die je ook kan helpen met andere vragen over de arbeidsmarkt en anders doorverwijst. Ze stelt mensen op hun gemak, staat open voor je verhaal en neemt de tijd voor haar klanten. Ik beveel haar van harte aan bij andere mensen met arbeidsmarktvragen.

Werkzoekende over het ontwikkeladviestraject – 2021

Zeer tevreden over de coach. Goede balans tussen ‘sturen’ en ‘luisteren’ en daar de interventie(s)/opdracht op ‘loslaten’. Prettig contact, coach straalt rust uit en is ook nieuwsgierig. Weet veel van verschillende methodes en kan snel schakelen.

Zelfstandig ondernemer over het ontwikkeladviestraject – 2021

Mooie inzichten verkregen tijdens het ontwikkeladviestraject.

Anoniem over het ontwikkeladviestraject – 2020

Mijn doel van het ontwikkeladviestraject was om inzicht te krijgen of ik in mijn HR-vakgebied blijf of een carriereswitch wil maken. Miranda heeft mij hierin verfrissende en vernieuwende inzichten gegeven. Hierdoor heb ik nu een duidelijk plan voor de toekomst.

HR-adviseur over het ontwikkeladviestraject – 2020

Prettige gesprekken. Veel ruimte voor persoonlijke invulling. Waardevol.

Docent voortgezet onderwijs over het ontwikkeladviestraject -2020