Coaching

Een manier om je zelfinzicht te vergroten, is door onder begeleiding van een coach aan de slag te gaan met jouw ontwikkelvraag. Naast het vergroten van jouw zelfinzicht kan dat gaan over doelen die je wilt bereiken, een keuze die wilt maken, gedrag dat je wilt veranderen en/of patronen die je wilt doorbreken.

Voor elk probleem, uitdaging of kans bestaat er een coach. Het is aan jou om te ontdekken welke coach bij jou past. Bij jouw coachvraag en bij jou als persoon. 

Coachvragen die in mijn praktijk veel voorkomen, hebben een relatie met persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Vaak gaan deze hand in hand.

Voorbeelden zijn:

  • Je wilt meer inzicht in wie je bent, wat je wilt en kunt
  • Je wilt effectiever zijn in jouw huidige functie
  • Je wil iets veranderen binnen je huidige werkomgeving. En je weet nog niet wat!
  • Je wilt jouw loopbaan een wending geven. En, hoe doe je dat?
  • Je wilt werken aan jouw werkgeluk

Een aantal standaard coachtrajecten vind je hier onder. Op basis van jouw coachvraag kunnen deze trajecten op maat worden gemaakt.

Mens en Waarde200522125205

Tijdens het intakegesprek maken we kennis en vertel ik je meer over mijn werkwijze. Op basis van het intakegesprek zal ik een voorstel maken voor het coachtraject, zodat je weet waar je aan toe bent.

De opdrachten en oefeningen tijdens het coachtraject stem ik af op jouw wensen. 

Leren, doe je met je hoofd, hart en lijf. In beweging komen en in de buitenlucht zijn, helpen daar bij. De coachgesprekken kunnen binnen en buiten plaats vinden.