Wie jarig is …

Eén jaar Mens & Waarde is een reden voor een feestje!

Het eerste jaar van mijn ondernemerschap is een ontdekkingstocht geweest. Een jaar van veel nieuwe dingen doen, keuzes maken, uitproberen, vallen, opstaan, soms uithuilen of vloeken, blijdschap of verwondering en vooral doorgaan. Om altijd weer uit te komen en te vertrekken bij de basis: jezelf!

Een jaar waarin ik heb geleerd om dicht bij mezelf te blijven: werken vanuit mijn visie, overtuigingen en kwaliteiten om daarmee het verschil te maken voor de klant.

Als je focust op het resultaat, zul je niet veranderen.

Als je focust op verandering, zul je resultaat zien.


De gedachte achter de naam Mens & Waarde is dat iedereen talenten heeft en dat iedereen van waarde kan en mag zijn.

Soms worden talenten nog niet gezien, soms heb je zelf jouw talenten nog niet ontdekt, soms komen ze in andere context beter tot hun recht, soms worden talenten niet op waarde geschat, en soms moet je de kans krijgen of net op de juiste plek zijn.

Als jij doet wat je leuk vindt, wat je goed kan en in een plezierige omgeving, dan kom je tot groei. Als je in deze omgeving met elkaar hetzelfde doel nastreeft, komen de ontwikkelingen en resultaten vanzelf.

So … practice what you preach!

Werken is Meedoen (WIM)

De medewerkers van het grafisch atelier van WIM, een leerwerkbedrijf, maken in hun eigen tempo, grafische (op de computer) en kunstzinnige (met de hand) producten. In het grafisch atelier is met veel aandacht en plezier gewerkt aan de ’traktatie’. Ik ontmoette de medewerkers van WIM tijdens een open dag van de Hartekamp Groep, waar ze met veel enthousiasme vertelden over hun inspiratie en creaties van buttons tot schilderijen. Voor de ’traktatie’ hebben ze naar eigen inspiratie en inzicht gewerkt aan het thema ‘Geluk’. Daar zijn 11 mooie en originele wenskaarten uit voortgekomen.

Petje Af

De onderstaande wenskaarten zijn te koop. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel: Petje af. Petje Af draagt bij aan de toekomst van gemotiveerde en talentvolle kinderen, zodat er meer mogelijkheden worden gecreëerd voor kinderen om hun talenten te ontdekken. Ook als dat niet vanzelfsprekend is vanuit de omgeving.

De ‘Traktatie’

Hoe werkt het? En wie trakteert wie nou eigenlijk?

Jij hebt een wens die je naar iemand wilt sturen en je wilt bijdragen aan een goed doel. Je koopt een wenskaart voor 5 euro per stuk. Deze kaart wordt naar jouw huisadres gestuurd, of rechtstreeks naar de persoon aan wie jij het wilt versturen.

Elke 5 euro wordt in zijn geheel gedoneerd aan het doel Petje Af. WIM heeft de ontwerpkosten van de wenskaarten voor zijn rekening genomen en Mens & Waarde betaalt de kaarten en de verzending van een kaart. De details spreken we onderling af.

Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen!

Wenskaart 1 ‘Vriendschap’

Deze kaart is ontworpen door Bart De Pagter.

Wenskaart 2 ‘Ballonnen hartjes’

Deze kaart is ontworpen door Rachel Van der Ploeg.

Wenskaart 3 ‘Vogels’

Deze kaart is ontworpen door Laila McMahon.


Wenskaart 4 ‘Make a Wish’

Deze kaart is ontworpen door Dion Stolk.

Wenskaart 5 ‘Klaver vier’

Deze kaart is ontworpen door Sherly Aipassa.

Wenskaart 6 ‘Bloemen’

Deze kaart is ontworpen door Casper Wilmering.

Wenskaart 7 ‘Veel sterkte’

Deze kaart is ontworpen door Adriaan Jongerling.

Wenskaart 8 ‘Love Jou’

Deze kaart is ontworpen door Rachel Van der Ploeg.

Wenskaart 9 ‘Fijne vakantie’

Deze kaart is ontworpen door Sherly Aipassa.

Wenskaart 10 ‘Liefde’

Deze kaart is ontworpen door Bart de Pagter.

Wenskaart 11 ‘Skivakantie’

Deze kaart is ontworpen door Laila McMahon.

1 reactie

Reacties zijn gesloten.