Carrièreswitch? Een volgende loopbaanstap?

Je hebt twijfels over jouw loopbaan, of je bent toe aan een carrièreswitch … of toch niet?

Om aan het stuur te staan van jouw loopbaan moet je weten in welke auto je rijdt, wat hem uniek maakt en in welke richting je de auto op wilt sturen.

Workshop Ontdek jouw toegevoegde waarde

In deze workshop ga je actief aan de slag met jouw persoonlijk profiel om inzicht te krijgen in jouw missie, visie, kwaliteiten en doelen. Met dit profiel maak je gemakkelijk de vertaalslag naar jouw volgende loopbaanstap.

Een knusse setting, maximaal 7 ander gelijkgestemden, een werkboek, veel opdrachten, huiswerk, 2 middagen en waardevolle interacties. Oh ja, koffie/thee en versnaperingen ontbreken niet.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor mensen die aan de slag willen met hun loopbaan. Achtergrond, opleidingsniveau is minder relevant. Belangrijker is een actieve en respectvolle houding. Leren van elkaar en je eigen ontwikkeling actief oppakken.

All the flowers of tomorrow are in the seeds of today

Aanmelden

Als je actief aan de slag wilt met jouw volgende loopbaanstap, schrijf je dan nu in via info@mensenwaarde.nl. Als je meer informatie wilt, neem dan contact op met Miranda Winters, telefoonnummer 06-57707973

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestiging en een factuur. Uiterlijk 2 weken voor de start van de workshop ontvang je je eerste opdracht.

Vertragen is nodig om te kunnen versnellen

Pilot. Hoezo?

Tijdens de workshop in december is gebleken dat je in 2 ½ uur heel veel kan bereiken én het toch te kort is. De workshop is daarom in een nieuw jasje gehesen. Meer tijd voor de waardevolle interactie, om de opdrachten te doen en ‘dingen’ te laten bezinken.