‘Binnen de mogelijkheden zijn de grenzen ook eindeloos’

Loopbaanontwikkeling

De eerste workshop ‘Ontdek jouw toegevoegde waarde’ was een feit, op 14 december 2018. En eerlijk gezegd, is een workshop van 2½ uur te kort voor een compleet beeld van jouw loopbaan. Wat kan je bereiken in zo’n korte tijd?

2½ uur is wèl ruimvoldoende om te kunnen zien waar jij nu staat, waar je naartoe wilt en wat jouw kwaliteiten zijn. Én om in beweging te komen! In het werkboek staan genoeg aanknopingspunten om dat nog concreter te maken voor jezelf.

Tevreden & trots

Ik ben trots op het ‘doen’ van de workshop en op de uitkomsten ervan. Fijn om terug te krijgen dat de deelnemers hun passie vinden of meer gaan volgen. Dat ze afwisseling en ontspanning ervaren in de workshop.

De interactie met elkaar vonden ze zeer waardevol. Het heeft ze inspiratie en positiviteit opgeleverd en ze gaan actief aan de slag met de volgende stap in hun loopbaan.

Tevreden ben ik op het hele proces van idee tot uitvoering en alles wat erbij komt kijken. Het heeft mij heel veel focus, energie en dynamiek gebracht.

Het motto ‘binnen de mogelijkheden zijn de grenzen ook eindeloos’ kwam ter sprake en dat neem ik mee uit deze workshop.

Ook iets voor jou?

Zeker! Als je twijfelt over jouw loopbaan, of je oriënteert je op jouw volgende loopbaanstap. Of je zoekt handvatten om er mee aan de slag te gaan. En als je het daarbij ook fijn vindt om in de interactie te leren van elkaar én in een ontspannen setting de verdieping te zoeken.

Houd de website in de gaten voor nieuwe data in 2019! Als je geïnteresseerd bent, laat het weten via info@mensenwaarde.nl.