Workshop ‘Ontdek jouw toegevoegde waarde’ 2018

All the flowers of tomorrow are in the seeds of today!

Een leven lang leren, betekent je anders etaleren. Bewust worden van wat jij in huis hebt en hoe dat van waarde kan zijn: in jouw huidige baan, vakgebied, organisatie of op de arbeidsmarkt. Met deze inzichten kan je zelf aan het stuur staan van jouw loopbaan: je oogst wat je zaait.

In 2 ½ uur krijg je inzicht in de bouwstenen van jouw loopbaan, en hoe jij waarde kan toevoegen. Bereid je voor op een actieve en interactieve workshop: hands-on, met humor en hartelijkheid. Het resultaat is bewustwording van waar jij nu staat in jouw loopbaan.

De workshop is een kennismaking met jouw loopbaan, jezelf en met Mens & Waarde, in de persoon van Miranda Winters. Je krijgt voldoende materiaal aangereikt om na de workshop verder te gaan met de bouwstenen en jouw inzichten.

Voor wie?

Voor mensen die zich oriënteren op een volgende loopbaanstap, willen aanscherpen waar ze nu staan, of op een andere manier naar hun loopbaan willen kijken. En het fijn vinden om dat in een interactieve en informele setting te doen.

Wanneer?

Vrijdag 14 december om 9.00 uur en om 14.00 uur.

Waar?

‘Het Schaftlokaal’

Oude Parklaan 117

1901 ZZ Castricum

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met Miranda Winters via 06-57707973  of info@mensenwaarde.nl.

Aanmelden

Aanmelden kan via info@mensenwaarde.nl. Vermeld dan ook op welk tijdstip je deel wilt nemen. Ik kijk uit naar je komst.