Loopbaancheck!

Vandaag is er een nieuwsbrief uitgekomen waarin wordt terug geblikt op de Ontwikkeladviestrajecten. Deze gesubsidieerde trajecten hebben er aan bijgedragen dat mensen het initiatief namen in hun loopbaan. Reflecteren op waar sta ik nu, wat heb ik al gedaan en waar wil ik naartoe. En, wat is daarvoor nodig. De uitkomsten van de trajecten verschilden: omscholing, bijscholing, (anders) solliciteren, jobcrafting, een plan B en meer uit je huidige baan halen.

Stuk voor stuk nuttige trajecten. Helaas is de subsidieregeling voorbij. De loopbaancheck is een goed alternatief.

Als je jouw (loop-)baan onder de loep wilt nemen, bekijk eens de aanbieding van de Loopbaancheck! Een kort traject waarin je op basis van jouw persoonsprofiel opnieuw betekenis geeft aan jouw (loop-)baan.

Als je wilt weten hoe anderen het ontwikkeladvies hebben ervaren, kijk dan op pagina ‘ervaringen met Mens & Waarde’.