Een droombaan dat is te gek!

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”

Een droombaan …. droom jij daar ook van? Weet je, denk je of voel je dat er nog iets meer te halen valt uit een baan? Een droombaan dat zou helemaal te gek zijn! Je weet alleen nog niet precies wat dat is.

In de workshop Droombaan gaan we kijken wat een baan tot een droombaan kan maken. En jij gaat voor jezelf onderzoeken wat voor jou een baan echt uniek of te gek zou maken. Met elkaar gaan we praktisch aan de slag. Je gaat met inzichten en handvatten de deur uit waarmee je stappen kan zetten naar jouw ideale baan.

Op donderdag 1 oktober

… geef ik deze workshop van 9.30 – 12.00 uur op de Oude Parklaan 115 in Castricum

Deelname aan de workshop is gratis. Het was een onderdeel van de Week van de loopbaan en die week kon de workshop helaas niet doorgaan. Er kunnen 4 tot 6 personen deelnemen, zodat we genoeg ruimte hebben om op veilige afstand van elkaar te kunnen zijn.

Niet geheel vrijblijvend!

Als jij graag wilt deelnemen, stuur mij dan een e-mail en geef daarin aan:

  • wie jij bent
  • wat je nu doet
  • wie volgens jou een droombaan heeft
  • wat jouw motivatie is om deel te nemen aan deze workshop

“Begin waar je bent. Gebruik wat je hebt. Doe wat je kan”

ARThur ashe